× Welkom bij ons Uniek Bordspel forum!

Vertel ons en andere leden wie je bent. Waar je van houdt en waarom je hier lid bent geworden.
Wij verwelkomen elk nieuwe lid en hopen jou hier veel te zien.

Een forum om samen creativiteit de vrije loop te laten en ideeën en ervaringen over bordspellen uit te wisselen.

Zijn er nu nog spellen die lijken op Age of Empires?

Lees meer
1 jaar 1 maand geleden #7 door facap
Dus echt dat middeleeuwse sfeertje met het bouwen van een dorp en dan andere dorpen aanvallen? Ik ken wel Starcraft en de Anno serie, maar dat vind ik toch iets minder leuk.

Ik speel nu zelf heel erg veel The Settlers 6: rise of an empire, het is een heel leuk spel, waarin je heel erg veel missies kunt doen, er zijn veel soorten klimaat en weer gebieden, twaalf maanden en 4 zeizoenen, je kunt uit een stuk of 8 ridders kiezen en er zijn veel singleplayermappen. Ook online (met een ubisoft Uplay account, helemaal gratis) kun je naar hartelust spelen, maar ik vind alleen settlers 6 leuk, de andere versies vielen mij iets tegen. Het online splelen werkt redeljk goed, er zijn ook Nederlandse kanalen, waar vaak wel een nederlander is, op dat moment kun je ook chatten (dat kan het hele onlne spel eigenljk). Maar uiteindelijk krijg je twee soorten eenheden, zwaardvechters en boogschutters, en later ook katapulten enzo, daarmee kun je gaan aanvallen. Het spel voldoet goed aan de vraag, maar het zijn als je goed bent geen dorpen meer maar hele rijken. Ik beveel dit spel echt heel erg aan.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
1 jaar 1 maand geleden #8 door DrucillaCorker
Voor mij is het uiterst belangrijk dat er legaal online gokken is in Nederland. De petitie op petities.nl/petitions/overgang-naar-online-gokken-in-2020 over online gokken zal veel gebruikers de mogelijkheid geven om van hun favoriete tijdverdrijf te genieten en toch legaal. Op dit moment ben ik erg blij dat er nu online casino's in het publieke domein zijn.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.250 seconden
© '24 - Uniek Bordspel | Voorwaarden | Proclaimer | PrivacyVerzendkostenContact
Uniek Bordspel Uitgeverij is onderdeel van Qarpa Solutions BV