Heb je een wens en staat deze niet in onze webshop, laat het ons weten.
Babymania3
Ben jij die ouder die altijd de melk laat overkoken of vergeet jij je kind wel eens in de auto? Houdt een huilende baby je 's nachts wakker? Of ben jij die super papa/mama die alles onder controle heeft? Kom erachter met het Babymania spel!
15,95 €
Speldoos festivalspel site transparant
Het Festivalspel speelt zich af op een festival, met spelers, bezoekers, bars, foodtrucks, een camping en natuurlijk heel veel muziek!
39,95 €
Stapel SBR
Het welbekende handdoekje leggen in de vroege ochtend. Wie herkent het niet van een vakantie? In Sunbed Rush ontkom je er niet aan. Sterker nog, het is de enige manier om te winnen. Houd je handdoek in de aanslag en reserveer de beste plekken om het spel te winnen!
14,95 €
ClaimGames2
Sinds de oertijd doet de mens aan ruilhandel. In de tijd dat er nog geen geld bestond was het de enige manier om aan goederen te komen die je zelf niet had en ook niet kon produceren: door er iets voor terug te geven dat de ander kon gebruiken.
59,00 €
Steer to Victory 01

Verbeter je pace en win de race! Een strategisch race spel.

Kruip in de rol van Team manager in de Formule 1, jij bent de verantwoordelijke persoon om je team naar de overwinning te leiden.

Race Pace is een strategisch Formule 1 bordspel. Coureurs staan in deze hoogste klasse vaardig en onbevreesd in de schijnwerpers maar racen is bovenal een echte teamsport. Honderden ingenieurs, ontwerpers, monteurs, werken samen om de optimale Race Pace te vinden. De verantwoordelijke persoon om het team naar de overwinning te leiden is de Team Manager…. en dat ben jij!

De nieuwe editie komt uit, deze kun je wel al bestellen. Deze week zullen we de nieuwe foto's en informatie beschikbaar maken.
49,00 €
qwinn-4
‘K win dit spel! Qwinn’en doe je door tactisch te spelen, dit maakt de geluksfactor kleiner en de uitdaging groter.
13,95 €
Pre-Sale afbeelding 1
Windkracht! is een actueel gezelschapsspel over het klimaatvraagstuk in jouw stad. Als burgemeester bepaal jij je tactiek om jouw stad zo snel mogelijk klimaatneutraal te maken. Bouw allerlei verschillende vormen van duurzame energie in je stad, verzamel de juiste experts of troef je medeburgemeesters af. Jij bepaalt je tactiek, maar de klimaatverandering houdt daar niet altijd rekening mee. Je kunt overvallen worden door allerlei gebeurtenissen op verschillende schaalniveaus. Een spannend spel en afgestemd op de realiteit en actualiteit.
34,95 €
GWKWwebsite
Een spel waarin je competitief kleren wast? En modieuze outfits samenstelt voor extra punten? Waarin je af en toe een handwasje tussendoor doet? Is dat werkelijk mogelijk? Speel nu Grote wasjes, kleine wasjes en je weet het!
25,00 €
CalculoWeb
Je gooit, je schuift wat met de dobbelstenen en voor je het weet ligt de uitkomst op tafel van je zelfgemaakte som. Bij Calculo gaat het er niet om of je een rekenwonder bent, maar of je creatief genoeg bent om op een getal uit te komen waar je tegenspelers niet aan hadden gedacht! Het is een gezellig, leerzaam en vóóral verrassend spel.
30,00 €
YouBet2
YouBet! is een vlot en strategisch kaartspel. In YouBet! vormen de spelers elke ronde samen één stapel van 12 kaarten. Vooraf geeft elke speler aan voor welke kleur én cijfer hij die ronde gaat spelen. Het is de bedoeling om daar voldoende van te verzamelen, maar niet te veel. Echter, je hebt slechts een beperkte invloed op de stapel en daarom zal je moeten samenwerken om de meeste punten te verdienen. Met wie je samenwerkt verschilt per ronde én soms sta je er helemaal alleen voor.
13,95 €
WS15
Bij TOKSJO ben jij de spraakmakende gespreksleider die aanwezige tafelgasten verrast met onvoorspelbare vragen en een flinke dosis improvisatie.
19,95 €

zandlopers
Een stuks 30 seconden zandloper
2,75 €
Kleur:
qwinn-speelset-48
Pionnen- en dobbelstenenset voor ons bordspel Qwinn
4,00 €
waaier-uniekbordspel-speelgeld
Uniek Bordspel speelgeld, set van 350 biljetten
15,95 €
6-dobbelstenen-1
6 Witte dobbelstenen 16mm
2,95 €
alle-pionnen4
12 pionnen van hout in verschillende kleuren, Halma formaat
2,95 €
pionnen-vogelhuisjes-overzicht-1
5 pion vogelhuisjes met verschillende kleuren en vormen.
9,95 €
30 seconds5
Eén stuks 0-1-2 dobbelsteen 16mm
2,95 €
hi-ik-ben-dobby6
6 Dobby pionnen in zes kleuren.
16,95 €
Grotere Dobby pionnen:

3D Geprint

Toon alle 3D geprinte artikelen

Wij 3D printen standaard onderdelen maar ook jouw ontwerpen op bestelling.
magnetische-geldbakjes
7 magnetische geldbakjes in verschillende kleuren
29,95 €
hi-ik-ben-dobby6
6 Dobby pionnen in zes kleuren.
16,95 €
Grotere Dobby pionnen:
pionnen-vogelhuisjes-overzicht-1
5 pion vogelhuisjes met verschillende kleuren en vormen.
9,95 €
dobbelsteen-houder-17
Om 5 dobbelstenen op te bergen
14,95 €
Aangepaste versie:
voor 4 of 6 dobbelstenen:

grijs-karton-massief-1mm
De basis voor een speldoos, 1mm dik
8,95 €
a2
Om je spelbord of speldoos te voorzien van design.
16,51 €
Extra exemplaar:
grijs-karton-massief-1mm
De basis voor een speldoos, 1mm dik
11,95 €
grijs-karton-massief-1mm
De basis voor een spelbord, 2mm dik
13,95 €
a0
Om je spelbord of speldoos te voorzien van design.
22,95 €
Extra exemplaar:
a1
Om je spelbord of speldoos te voorzien van design.
18,55 €
Extra exemplaar:

© '24 - Uniek Bordspel | Voorwaarden | Proclaimer | PrivacyVerzendkostenContact
Uniek Bordspel Uitgeverij is onderdeel van Qarpa Solutions BV