Door ons uitgegeven bordspellen

Sunbed Rush

Het welbekende handdoekje leggen in de vroege ochtend. Wie herkent het niet van een vakantie? In Sunbed Rush ontkom je er niet aan. Sterker nog, het is de enige manier om te winnen. Houd je handdoek in de aanslag en reserveer de beste plekken om het spel te winnen!
Verkoopprijs: 14,95 €
Korting
Bedrag BTW2,59 €
Standaard prijs:
Spelers:
2-6
Speelduur:
15-30 min
Leeftijd:
14+
Beschrijving

Sunbed Rush is een strategisch kaartspel. Leg je handdoek neer om jouw ligbed te reserveren. "Beveilig" je ligbedje met een voorwerp, zodat het lijkt alsof je echt zo terug bent. Of laat een gast plaatsnemen op jouw ligbed; een gast die jou kan helpen met zijn of haar eigenaardige karaktertrekken.
Maar pas op: gedurende het spel zal het resort activiteiten organiseren en de gasten weglokken, waardoor ligbedden plotseling weer onbeheerd achterblijven. En tot slot zijn er de strenge badmeesters. Deze medewerkers van het resort zullen namelijk alle onbeheerde handdoeken opruimen!

Sunbed Rush is een kort en interactief spel dat overal gespeeld kan worden… op vakantie is dit spel uiteraard extra leuk! Hiermee bedoelen we natuurlijk het kaartspel!
Review door Nox Spellenzolder:
© '24 - Uniek Bordspel | Voorwaarden | Proclaimer | PrivacyVerzendkostenContact
Uniek Bordspel Uitgeverij is onderdeel van Qarpa Solutions BV